söndag 19 juni 2011

Nemo har blivit pappa för 4e och 5e gången!

Sin senaste kull valpar (fyra fina flickor) fick han med Bella (Moonhaven Dreaming Of You) från kennel Moonhaven. Detta är Nemos 5e kull. Alla parningar han har gjort har resulterat i valpisar! Hittills har iaf ingen tik gått tom efter en "dejt" med lilla tjejtjusaren på Solglimten! ;) Men skämt å sido, det är väldigt roligt att det är så, för tikägarna lägger ner både mkt tid och pengar på att para sina tikar, så det är väldigt roligt att Nemo har fått samtliga parade tikar dräktiga än så länge! :)


Nemos 4e kull fick han tillsammans med Hedda (Moonhaven Dream Come True) och det resulterade i dessa söta små varelser! Hon födde hela 8 stycken valpar! På kortet är de 5 veckor. Men i skrivande stund har de hunnit bli 6 veckor.

Nu håller vi tummarna för att det även blir en 6e kull inom de närmsta veckorna. Det är Kira (NUCH NV-07 NV-09 Moonhaven Blackberry Blaze) som går i väntans tider. Kira bor i Norge och hennes blivande valpar kommer att säljas av ägaren, men förmedlas av kennel Moonhaven!


Ha det gott och lev väl!





Inga kommentarer: